ARANŽMAN br. 10 (od 01. 07. do 15. 08.) ČETVORODNEVNI OBILAZAK CRNE GORE

ARANŽMAN br. 10    (od 01. 07. do 15. 08.)

 

ČETVORODNEVNI  OBILAZAK CRNE GORE (8) OSOBA

jednodnevni rafting Tarom, prolaz kroz kanjon Nevidio

 

  1. dan

Polazak iz Pule u 8,00 sati, iz Rijeke u 10,00 sati, iz Zagreba u 10,00 sati, iz Ljubljane u 8,00 sati. Uz kraće odmore,  dolazak na Đurđevića Taru oko 22,30 sati, smještaj, večera i spavanje. Vrijeme i mjesto polaska se može dogovarati prema potrebama grupe. 

 

  1. dan

Nakon doručka, preuzimanja potrebne opreme, odlazak s licenciranim vodičem, radi ukrcaja na gumeni čamac, rafting Tarom. Dolazak na odredište – Šćepan Polje, između 16,00 i 17,00 sati, gdje je ručak (janjetina ispod sača ili drugo po želji uz jedno piće dobrodošlice). Nakon ručka uz Pivske planine i durmitorske visine povratak na Đurđevića Taru, večera, druženje i spavanje kod domaćina Gorana Lekovića i njegove familije.

 

  1. dan

Nakon doručka i lijepog pozdrava s domaćinom Goranom Lekovićem i njegovom familijom, odlazak na kanjon Nevidio. Smještaj u etno selu, prolazak kroz kanjon uz licencirane vodiče, ručak, odmor, večera, druženje i spavanje.

 

  1. dan

Nakon doručka u 8,00 sati slijedi povratak sa zadržavanjem u Mostaru (prema dogovoru grupe), te obilaskom Modrog i Crvenog jezera u Imotskom.

 

Cijena po jednoj osobi je:  280,00 € plus 950,00 kuna

 

 

 

Specifikacija aranžmana:

Prijevoz se vrši kombi-busom (krafter maxi, povišen produžen, komforan prostor za osam putnika i prtljagu, vozač profesionalac sa iskustvom)  spavanje, večera, doručak, rafting Tarom uz licenciranog vodiča, ručak, vožnja Pivskim planinama i durmitorskim visovima, večera, spavanje , doručak smještaj u etno selu, prolaz jedinstvenim kanjonom Nevidio uz pratnju licenciranog vodiča, ručak, večera, spavanje i doručak te povratak kući.

 

Hrana je pretežno pripravljana od domaćih proizvoda. Na predviđene bogate menije može se doplatiti razlika za specijalitete po narudžbi.

 

Uz obroke ručka i večere služi se po jedno piće (vino, pivo, sok ili voda).

 

Opremu za rafting i prolaz kroz kanjon osiguravaju vodiči.

 

U povratku svojim kućama, po dogovoru, obilazak Mostara, te Modrog i Crvenog jezera u Imotskom.

 

Korisnici naših usluga moraju biti članovi neke od članica Saveza ili pridruženi članovi Saveza Crnogoraca Hrvatske.

Sukladno odredbama statuta Saveza CH, pridruženim članom može postati svaki građanin Republike Hrvatske, Crne Gore i drugi.

Pridruženim članom se postaje potpisivanjem pristupnice i uplatom članarine. Članarina je simbolična i iznosi 60,00 kuna godišnje.

Nakon potpisa pristupnice, prva godišnja članarina se naplaćuje iz cijene aranžmana, o čemu svaki član dobiva potvrdu o uplati.

Članarina je 60,00 kuna za pojedince i članove njegovog zajedničkog domaćinstva.

Ako sljedeće godine član ne plati članarinu, sukladno odredbama Statuta, član se briše iz Registra pridruženih članova Saveza CH.

 

Kontakt: +385 98 98 33 148 viber, /  00 382 67 275 369

cromontenegrina@gmail.com   /   slobodna.rijeka@gmail.com