ARANŽMAN br. 7 (od 01. 07. do 15. 08.) ŠESTODNEVNI OBILAZAK CRNE GORE (8) OSOBA

ARANŽMAN br. 7    (od 01. 07. do 15. 08.)

 

ŠESTODNEVNI  OBILAZAK CRNE GORE (8) OSOBA

dvodnevno splavarenje Tarom, kanjon Nevidio, Durmitor

 

  1. dan

Polazak iz Pule u 8,00 sati, iz Rijeke u 10,00 sati, iz Zagreba u 10,00 sati, iz Ljubljane u 8,00 sati. Uz kraće odmore,  dolazak na Đurđevića Taru oko 22,30 sati, smještaj, večera i spavanje. Vrijeme i mjesto polaska se može dogovarati prema potrebama grupe. 

 

  1. dan

Nakon doručka, preuzimanje potrebne opreme, odlazak  s našim domaćinom, vodičem i legendarnim splavarom Goranom Lekovićem radi ukrcaja na drvenom splavu (jedinstveno u svijetu), ručak (lanč paket) u kanjonu Tare, večera miješani roštilj, druženje i spavanje u motelu Radovan luka.

 

  1. dan

Nakon doručka nastavlja se splavarenje Tarom.  Dolazak na odredište – Šćepan Polje, između 16,00 i 17,00 sati gdje je i ručak (janjetina ispod sača ili drugo po želji uz jedno piće dobrodošlice). Nakon ručka uz Pivske planine i durmitorskim visinama povratak na Đurđevića Taru, večera, druženje i spavanje kod domaćina Gorana Lekovića i njegove familije.

 

  1. dan

Nakon doručka i lijepog pozdrava s domaćinom Granom Lekovićem i njegovom familijom, odlazak na kanjon Nevidio. Smještaj u etno selu, prolazak kroz kanjon uz licencirane vodiče, ručak, odmor, večera, druženje i spavanje.

 

  1. dan

Nakon doručka,  polazak s licenciranim vodičem na Bobotov kuk – najviši vrh Durmitora a po mnogima i Crne Gore. Sa sobom se nosi lanč paket za ručak, voda, piće i druga osobna oprema potrebna za zahtijevno i dugo pješačenje. Po povratku s Bobotovog kuka slijedi večera, druženje i spavanje.

 

  1. dan

Nakon doručka u 8,00 sati slijedi povratak sa zadržavanjem u Mostaru (prema dogovoru grupe), te obilaskom Modrog i Crvenog jezera u Imotskom.

 

Cijena po jednoj osobi je: 505,00 € plus 950,00 kuna

 

Specifikacija aranžmana:

Prijevoz se vrši kombi-busom, (krafter maxi, povišen, produžen, komforan prostor za osam putnika i prtljagu, vozač profesionalac sa iskustvom), smještaj na Đurđevića Tari, večera, spavanje, doručak, splavarenje rijekom Tarom dva dana drvenim splavom, vožnja Pivskim planinama i durmitorskim visovima, večera, spavanje, doručak, (smještaj u etno selu Nevidio), prolaz jedinstvenim kanjonom Nevidio uz pratnju licenciranog vodiča, ručak, večera, spavanje, doručak, obilazak Bobotovog kuka uz pratnju licenciranog vodiča, ručak lanč paket,  večera, spavanje i doručak te povratak kući.

 

Hrana je pretežno pripravljana od domaćih proizvoda. Na predviđene bogate menije može se doplatiti razlika za specijalitete po narudžbi.

Uz sve obroke ručka i večere služi se po jedno piće (vino, pivo, sok ili voda).

 

Opremu za rafting i prolaz kroz kanjon osiguravaju vodiči.

 

U povratku svojim kućama, po dogovoru, obilazak Mostara, te Modrog i Crvenog jezera u Imotskom.

 

Korisnici naših usluga moraju biti članovi neke od članica Saveza ili pridruženi članovi Saveza Crnogoraca Hrvatske.

Sukladno odredbama statuta Saveza CH, pridruženim članom može postati svaki građanin Republike Hrvatske, Crne Gore i drugi.

Pridruženim članom se postaje potpisivanjem pristupnice i uplatom članarine. Članarina je simbolična i iznosi 60,00 kuna godišnje.

Nakon potpisa pristupnice, prva godišnja članarina se naplaćuje iz cijene aranžmana, o čemu svaki član dobiva potvrdu o uplati.

Članarina je 60,00 kuna za pojedince i članove njegovog zajedničkog domaćinstva.

Ako sljedeće godine član ne plati članarinu, sukladno odredbama Statuta, član se briše iz Registra pridruženih članova Saveza CH.

 

Kontakt: +385 98 98 33 148 viber, /  00 382 67 275 36

cromontenegrina@gmail.com   /   slobodna.rijeka@gmail.com