ARANŽMAN br. 11 1. 5. do 15. 9. – TRODNEVNI OBILAZAK CRNE GORE (8) OSOBA

ARANŽMAN br. 11     (01. 05. do 15. 09.)
TRODNEVNI  OBILAZAK CRNE GORE (8) OSOBA

Jednodnevni rafting Tarom

1. dan
Polazak iz Pule u 8,00 sati, iz Rijeke u 10,00 sati, iz Zagreba u 10,00 sati, iz Ljubljane u 8,00 sati. Uz kraće odmore, dolazak na Đurđevića Taru oko 22,30 sati, smještaj, večera i spavanje. Vrijeme i mjesto polaska se može dogovarati prema potrebama grupe.

2. dan
Nakon doručka, odlazak s licenciranim vodičem radi preuzimanja potrebne opreme i ukrcaja na gumeni čamac, jednodnevni rafting Tarom. Dolazak na odredište – Šćepan Polje, između 16,00 i 17, 00 sati, gdje je ručak (janjetina ispod sača) ili drugo po želji uz jedno piće dobrodošlice).  Nakon ručka, uz Pivske planine i drurmitorske visine povratak na Đurđevića Taru, večera druženje i spavanje kod domaćina Gorana Lekovića i njegove familije.

3. dan
Nakon doručka u 8,00 sati slijedi povratak sa zadržavanjem u Mostaru, (prema dogovoru grupe), te obilaskom Modrog i Crvenog jezera u Imotskom.

Cijena po osobi  iznosi:  170,00 € plus 9.50,00 kuna

Specifikacija aranžmana:
Prijevoz se vrši kombi busom (krafter maxi, povišen produžen, komforan prostor za osam putnika i prtljagu, vozač profesionalac sa iskustvom)  spavanje, večera, doručak, rafting Tarom uz licenciranog vodiča, ručak, vožnja Pivskim planinama i durmitorskim visovima, večera, spavanje i doručak te povratak kući.

Hrana je pretežno pripravljana od domaćih proizvoda.
Uz večeru i ručak služi se po jedno piće (vino, pivo, sok ili voda).

Opremu za rafting osiguravaju vodiči.

U povratku svojim kućama, po dogovoru, obilazak Mostara, te Modrog i Crvenog jezera u Imotskom.

Korisnici naših usluga moraju biti članovi neke od članica Saveza ili pridruženi članovi Saveza Crnogoraca Hrvatske.  Sukladno odredbama statuta Saveza CH, pridruženim članom može postati svaki građanin Republike Hrvatske, Crne Gore i drugi.  Pridruženim članom se postaje potpisivanjem pristupnice i uplatom članarine. Članarina je simbolična i iznosi 60,00 kuna godišnje.  Nakon potpisa pristupnice, prva godišnja članarina se naplaćuje iz cijene aranžmana, o čemu svaki član dobiva potvrdu o uplati.

Članarina iznosi 60,00 kuna za pojedince i članove njegovog zajedničkog domaćinstva.
Ako sljedeće godine član ne plati članarinu, sukladno odredbama Statuta, član se briše iz Registra pridruženih članova Saveza CH.

Kontakt: +385 98 98 33 148 viber, /  +385 382 67 275 369

cromontenegrina@gmail.com   /   slobodna.rijeka@gmail.com